Hoppa till sidans innehåll

Sektionsledare: Michael Mobelius

Kultur


TiF Kalmar – Sektion Kultur

På början av året så bjöd vi in till möjlighet att se hockey i Växjö. Vi gjorde det enklare och följa sitt supporterlag så man hade möjlighet att se HV71 eller Brynäs möta Växjö. Flertalet ville se HV71 men vi hade också några som föredrog att se Brynäs möta Växjö.

För de motorintresserade så fanns det möjlighet i maj att vara med på gokart körning på Skogstorp. Det lockade flera motorintresserade medlemmar vilket var kul och detta var ett initiativ från Daniel Strålman.

I september så mötte Kalmar FF det anrika IFK Göteborg och vi bjöd in till möjligheterna att se matchen på Guldfågeln arena.

En annan aktivitet som också anordnades under hösten och som man kunde delta på var fisk-skola. Några medlemmar fick under en kväll ta del av detta.

 

Det har under året också funnits möjlighet att besöka såväl Bokens afton som Julmässan på slottet där TIF sponsrat med 50 % vid uppvisande av kvitto.

 

Fanns också möjligheter att besöka någon aktivitet inom ”Höst på Kalmar Läns Museum 2016”. TiF gick in och sponsrade med 50 % vid uppvisande kvitto.

 

 

 

 

För Kultur sektionen

Michael Mobelius

Ost- och vinprovning lockade ett flertal medlemmar under hösten. Extra roligt också att det var lite ”nya” ansikten som var med på denna aktivitet.

 

Uppdaterad: 30 MAR 2017 15:44 Skribent: Jörgen Olsson
E-post: This is a mailto link