Hoppa till sidans innehåll

Slå en världsmästare i sjukamp

30 JAN 2019 11:17
Upp och Hoppa med Carolina Klüft Delta i årets Upp och Hoppa-manifestation med start 31 januari. Som stolt partner till Generation Pep kommer vi agera föredömen och inspirera barn och unga till mer rörelse.
  • Skapad: 30 JAN 2019 11:17

Upp och Hoppa med Carolina Klüft

 

Delta i årets Upp och Hoppa-manifestation med start 31 januari. Som stolt partner till Generation Pep kommer vi agera föredömen och inspirera barn och unga till mer rörelse. Dessutom har alla medarbetare och konsulter möjlighet att utmana Carolina Klüft i vardags7-kamp.

 

Ta chansen att möta Carolina Klüft i din favoritgren – gör så här:

  1. Filma med mobilen när du eller teamet visar upp din/er vardagsrörelse och utmanar Carolina
  2. Tagga din film i sociala medier med #UppochHoppa2019 #Teliapep. Alla bidrag som publiceras mellan 31/1 – 31/3 är med i tävlingen. 

 

Alla som deltar har möjlighet att få möta Klüft personligen i den aktivitetsgren som man föreslagit. Utmaningarna kan ske individuellt eller i grupp; fokus är inte att man ska vara atlet – alla rörelser räknas, stora som små. Hela sju vinnare kommer att utses av Carolina och tillsammans kommer vinnarna att möta Klüft i en sjukamp på huvudkontoret i Solna under våren. Mer info om aktiviteten kommer via intranätet. Se även bifogad PDF.

 

Skribent: Jörgen Olsson
Epost: This is a mailto link